Zapraszamy firmy i instytucje na Świąteczne spotkania wigilijne w ParkHotel Łysoń!
Jest to idealny moment by podsumować rok ciężkiej pracy oraz omówić plany na kolejny.
Stwórz prawdziwe relacje z pracownikami i spraw by Wigilia firmowa pozostała w wspomnieniach na długo!
MENU PODSTAWOWE
85 zł netto/osoba
ZUPA
Barszcz z uszkami
DANIE GŁÓWNE
Panierowany karp z ziemniakami, kapustą z grochem
DESER
Makowiec z cytrynową glazurą
NAPOJE
Kawa/herbata/woda/soki owocowe/kompot z suszu
MENU STANDARD
120 zł netto / osoba
ZUPA
Zupa rybna z karpia
DANIE GŁÓWNE
Filet z dorsza w sosie carskim,ziemniaki pieczone, warzywa
DESER
Tradycyjny piernik świąteczny z marmoladą i sosem wiśniowym
ZIMNA PŁYTA
Śledź z cebulą zaprawianą w gęstej śmietanie
Półmisek regionalnych wędlin
Ryba w zalewie
Ryba po grecku
Schab pieczony ze śliwką
Tradycyjna sałatka jarzynowa
NAPOJE
Kawa/herbata/woda/soki owocowe/kompot z suszu/kieliszek wina do kolacji
MENU PREMIUM
140 zł netto / osoba
APERITIF
Rozgrzewający kieliszek
ZUPA
Zupa grzybowa z makaronem
DANIE GŁÓWNE
Sandacz w sosie szarym z pieczonymi migdałami,
warzywa i opiekane ziemniaki
DESER
Kutia z łamańcami i kremem miodowym
ZIMNA PŁYTA
Śledź z cebulą zaprawianą w gęstej śmietanie
Pieczony filet z indyka szpikowany suszonymi owocami
Karkówka zakrawana musem chrzanowym
Klopsiki rybne w sosie słodko-kwaśnym
Sałatka z pieczoną kaczką i sosem żurawinowym
Ryba w zalewie
Schab pieczony ze śliwką
Tradycyjna sałatka jarzynowa
NAPOJE
Kawa/herbata/woda/soki owocowe/kompot z suszu/kieliszek wina do kolacji
DODATKOWE MENU
Patery świątecznych ciast: 55zł netto / patera / 10 osób
Misa pierogów z kapustą z grzybami lub z serem i bakaliami: 55zł netto / 20szt